ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ EMAIL ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΛΙΚΟΥ ΘΕΣΗΣ

Ο ... συνάδελφος μέλος της επιτροπής του συνδυασμού μας Νίκος Τάσιος, προέβει στο αυτονόητο και έκανε πρόταση στην ΟΣΥ για την δημιουργία ενός ΕMAILL, στο οποίο θα μπορούμε οι εργαζόμενοι να στέλνουμε φωτογραφικό υλικό από προβλήματα που συναντάμε στη βάρδια,σε πραγματικό χρόνο, ώστε να παρακαμφθεί η έως τώρα χρονοβόρα διαδικασία για να επέρχεται αμεσότερα και συντομότερα λύση!

Εντάξει!Οι ... εργαζόμενοι μπορεί να το θέλουμε αυτό,να το βρίσκουμε,σύγχρονο,έξυπνο και γρήγορο

Δεν το θέλει όμως η ΟΣΥ - μάλλον για τους προηγούμενους λόγους - η οποία απαντά, ότι δεν προβλέπεται στον Γ.Κ.Π και συνιστά να ακολουθείτε η ιεραρχική διαδικασία που περιγράφετε στο άρθρο 26 παράγραφος 13!

Η δοκιμασμένη και αποτυχημένη αυτή διαδικασία στην οποία επιμένουν οι δοκιμασμένοι και πλήρως αποτυχημένοι!


Εμείς επιμένουμε και δηλώνουμε, ότι οπωσδήποτε δεν προβλέπεται στον Γ.Κ.Π, για τον οποίο λόγο ότι έχουμε γνώση,λέμε ότι σίγουρα δεν απαγορεύει την υλοποίηση της πρότασης μας!

 Το αντίθετο! Είναι πλήρως εναρμονισμένη στο πνεύμα του κανονισμού!

Οπότε, ας σταματήσουν οι διαχρονικά και μόνιμα ανίκανοι, σε όλη την ιεραρχία της υπηρεσίας να τον χρησιμοποιούν ως άλλοθι!

Η σκληρή καθημερινότητα που έχουν δημιουργήσει σε όλα τα επίπεδα, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας που τους ξεγυμνώνει!..

Αρχειοθήκη ιστολογίου