ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ - ΨΥΚΤΗΣ ΤΗΣ ΟΣΥ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! 036 - 402

Αυτός είναι ο ψύκτης της ΟΣΥ που ο υγειονομικός έλεγχος πιστοποίησε ότι είναι ακατάλληλος για ανθρώπους!

Υπάρχουν κι άλλοι; Θα το μάθουμε σίγουρα,αφού έχουμε προκαλέσει ελέγχους σε όλο το λεκανοπέδιο προκειμένου να προστατέψουμε την υγεία μας.

Είχε άδικο λοιπόν ο Παναγιώτης όταν από βήματος στην εκλογοαπολογιστική έλεγε ότι πίνουμε νερό μαζί με τους αρουραίους;!

(Δείτε την ομιλία εδώ,http://ergosy.blogspot.gr/2015/03/2015_4.html)

Πόσοι από μας έχουν αρρωστήσει και δεν το μάθαμε ποτέ!


Για τις συνθήκες υγιεινής , που πια δεν είναι απλώς χάλι, αλλά πιστοποιημένος κίνδυνος για την υγεία μας,νοιάστηκε κάνεις άλλος ή το ''παίζαν'' όλοι υπεράνω και ότι δεν ασχολούνται με μικροποβλήματα!

Εσύ,πόσο ψέμα αντέχεις ακόμα!;!

Ακολουθούν τα επίσημα έγγραφα του ελέγχου που αποδεικνύουν ότι η ΟΣΥ μας αντιμετωπίζει και σε αυτή την περίπτωση σαν να είμαστε ζώα, αφού το νερό που μας ''ποτίζει'',είναι ακατάλληλο για ανθρώπους! 


Για τους  υπηρεσιακούς  υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση, εμείς θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τους αποδοθούν οι ευθύνες τους στο ακέραιο,για τους συνδικαλιστικούς η ευθύνη - που σε αντιμετωπίζουν σα ζώο - είναι καθαρά δική σου.



Αρχειοθήκη ιστολογίου