ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Οι κάπηλοι του αίματος, του Παύλου Φύσσα - γιατί δεν υπογράψαμε την ανακοίνωση της ντροπής.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που μας κατηγορούν ότι επειδή δεν υπογράψαμε είμαστε φασίστες!

Δείτε λοιπόν με αποδείξεις την παγίδα που μας είχαν στήσει!!!

Διαβάστε!

Εκτός από όλα τα διχαστικά και άλλες ασυναρτησίες, περιέχει και την διαπίστωση, ότι η πρόταση τα κόμματα να μένουν εκτός χώρων δουλειάς, είναι φασιστικό ιδεολόγημα!!!



Δηλαδή μας ζητούσαν να υπογράψουμε ότι είμαστε φασίστες και ότι η πρόταση μας ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ ,δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα φασιστικό ιδεολογημα!

Αν υπογράφαμε την ανακοίνωση,ήμασταν φασίστες με την υπογραφή μας!Δεν την υπογράψαμε είμαστε πάλι φασιστες γιατί δε το κάναμε!!!


Αυτοί είναι οι κάπηλοι του αίματος του αδικοχαμένου Παύλου,που εκβίασαν χρησιμοποιώντας τον νεκρό, ομολογία φασισμού και ηλιθιότητας,για να πετύχουν την εξόντωση μας!

Ηγετικό ρόλο,σε αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση, είχαν οι  ''αντιφασίστες'' προϊστάμενοι, Γ.Κιούσης (ΔΑΣ) και Α.Κασιμέρης (ΑΝΕΞ.ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ) (που έχουν καταγγελθεί εγγράφως οι τραμπουκισμοί τους σε συναδέλφους και μάλιστα σε Διοικητικά Συμβούλια!)

Στις παραινέσεις μας, να διορθώσουν την ανακοίνωση γιατί είναι διχαστική και να βγάλουν την φράση περί φασιστικού ιδεολογήματος, όχι μόνο ήταν αμετάπειστοι, αλλά υποστήριζαν να βγει ως έχει με υπέρμετρο φανατισμό.

Τέλος αφιερώνουμε το παρακάτω βίντεο, τόσο σε αυτούς τους δύο, όσο και σε όλους όσους υπέγραψαν την καπηλεία του αίματος του Παύλου.

Πρώτα από όλους, σε αυτόν που έβαλε και πρώτος την υπογραφή του!

Στον τμηματάρχη πρόεδρο, διώκτη οδηγών, ΠΑΣΟΚ και σοσιαλιστή κατά δική του ομολογία,Λ.Σκούλο.

Στο 5:47 ακούμε τον ''φασίστα'' Α.Παπανδρέου στην κεντρική ομιλία του στο Σύνταγμα το 1981,να υπόσχεται στον Ελληνικό λαό, ένα ακηδεμόνευτο, ανεξάρτητο και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ συνδικαλισμό !!!

(βέβαια και εδώ, άλλα είπε και άλλα έκανε!)


Αρχειοθήκη ιστολογίου