ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΜΦΟΛΥΓΑ (ανακοίνωση πρoεδρείου)

O ΠΟΜΦΟΛΥΓΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΜΦΟΛΥΓΑ


Καταθέσαμε έγγραφο όπως καταθέτουμε πάντα σαν επιτροπή καθότι τα ονόματα που την στελεχώνουν είναι κατατεθειμένα και πρωτοκολλημένα στο συνδικάτο, τώρα το βρήκατε ‘’ανυπόγραφο’’! Όταν μας μηνύσατε ξέρατε πολύ καλά ποιοι είμαστε!!!

Δεν ήταν άκυρη κατά την άποψη μας, αλλά γιατί η Εξελεγκτική Επιτροπή δεν κατέθεσε στο σώμα τις εκθέσεις της, για τα διαχειριστικά έτη 2012 / 2013 / 2014, γιατί ο ταμίας δεν κατέθεσε τους ισολογισμούς των αντίστοιχων ετών, γιατί εντελώς αντικαταστατικά η ψηφοφορία έγινε φανερά αντί μυστικά, αλλά και γιατί βέβαια το καταμαρτυρούν οι ψηφίσαντες, οι οποίοι υπολείπονται κατά πολύ από τον αριθμό της απαρτίας,

Δεν απειλούμε αντίθετα είμαστε πολύ χαλαροί! Απλώς δηλώνουμε. Για να εκλαμβάνετε την δήλωση ως απειλή, θα έχετε τους πολύ σοβαρούς λόγους σας - τους οποίους να είστε σίγουροι ότι κατανοούμε πλήρως!

(Δεν είναι και λίγο μέσα σε όλα, να έρχεται να προστίθεται και ολόκληρο ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, για του οποίου το σκανδαλώδες πρόστιμο, δεν έχετε ακόμα ενημερώσει με επίσημα στοιχεία παρόλο που επανειλημμένος σας το έχουμε ζητήσει)

Ζητάμε από τους θεσμούς ΟΣΜΕ – ΕΚΑ – ΓΣΣΕ, την άσκηση του θεσμικού τους ρόλου και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο! Κι αυτό σας φοβίζει;

Η συμμετοχή στην κατάρτιση του ενιαίου ψηφοδελτίου (τη λογική του οποίου εξηγήσαμε στους συναδέλφους μας με ανακοίνωση όπως πάντα) ή η κατάθεση προτάσεως για πρόεδρο της συνέλευσης, καμία σχέση δεν έχει με όσα έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ή με όσα έγιναν όπως η ψηφοφορία, η οποία απέτρεψε εκατοντάδες συναδέλφους μας από το να ψηφίσουν - όπως και μερικούς από μας - δεδομένο που έγινε καταφανέστατο στο αποτέλεσμα.

Το ότι ονομάζεται το συνταξιοδοτικό μας ταμείο (ΚΕΑ) ‘’αποθεματικό’’, εκτός του ότι αποτελεί μέγα σκάνδαλο, καταμαρτυρεί τα πάντα για το ήθος και το ύφος της διοίκησης σας και μας δικαιώνει πλήρως όταν προτείναμε να το προεισπράξουμε οι δικαιούχοι, πριν το καταβαραθρώσετε στην μαύρη τρύπα του λειτουργικού ταμείου, ονοματίζοντας το ‘’αποθεματικό’’!

Δεν περιμέναμε τίποτα, το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε αυτό που βλέπαμε.
Tο σύννομο το επιβάλει το Καταστατικό και όχι το πλήθος των δικαστικών! Τι λογική είναι αυτή! Και 200 δικαστικούς να είχατε, η ψηφοφορία Καταστατικά έπρεπε να είναι μυστική και όχι κάτω από τα κεφάλια σας!

Στα  περί απειλών που αναφέρεται - πάλι – επαναλαμβάνουμε,για να το κάνετε, πρέπει όντως να φοβάστε πολύ!

Φόβο που προσπαθείτε με τη σειρά σας, μόνιμος να διασπείρεται στους συναδέλφους μας, με όλες αυτές τις ασυναρτησίες που γράφεται - γιατί και Συνδικάτο θα υπάρχει και πληρωμές θα γίνονται και νέο ΔΣ θα εκλεγεί και ο ήλιος θα ανατείλει κανονικά και στην ώρα του, ότι και αν αποφασίσουμε να πράξουμε.

(Αυτό το ποντάρισμα στο φόβο είναι καθαρή αντιγραφή της προεκλογικής καμπάνιας των θυγατρικών σας ,ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, θέλετε να σας θυμίσουμε τι ακριβώς πήρανε;  Και βέβαια ακολουθείτε αυτή την οδό, γιατί έργο να προβάλλεται δεν έχετε!! Εκτός και αν θεωρείται έργο, την ντροπιαστική υπογραφή του μνημονίου που μας παρουσιάσατε ως  ‘’σύμβαση’’, τους απάνθρωπους χρόνους διαδρομής, τις άθλιες συνθήκες υγιεινής, τα παράνομα και προσβλητικά πειθαρχικά  …κλπ)

Τέλος με έκπληξη σας βλέπουμε να αναρωτιέστε με ποιον είμαστε!! Μα εσείς δεν μας χρεώνατε μια δεξιά μια αριστερά  και μια στην εργοδοσία;! Τι άλλαξε! Λογικό είναι πάντως να μην αναγνωρίζεται ποιων τα συμφέροντα υπηρετούμε! Έχετε τόσο αποξενωθεί και αποκοπεί από αυτούς, που καμία σχέση δεν έχετε πλέον μαζί τους!

Των οδηγών τα συμφέροντα υπηρετούμε που είναι τα εντελώς αντίθετα από τα δικά σας! Των οδηγών και μαζί με αυτών και όλων των εργαζομένων!''

                                                                                                                                                                                         
                        


Αρχειοθήκη ιστολογίου