ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

Από ένα ταμείο (ΚΕΑ) που αν δεν είμασταν εμείς να σας θυμίσουμε ότι υπάρχει και ποιος είναι ο σκοπός του,θα το έκλειναν νύχτα, ξαναμοιράζουν δωροεπιταγές.
Δωροεπιταγές από τα ατομικά μας μερίδια.Από τα λεφτά μας!
Δεν είναι η πρώτη φορά που αφαιρούν χρήματα από το συναξιοδοτικό μας ταμείο.Έχουν ξαναπάρει χρήματα ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τόσο για τις περυσινές δωροεπιταγές,όσο και 565.000 ευρώ για να κλείσουν την τεράστια τρύπα του λειτουργικου ταμείου που απέφερε η κακοδιαχείριση τους.
 Είναι βέβαιο ότι θα το ξανακάνουν αν δεν το έχουν κάνει ήδη!!!

Το ΚΕΑ είναι το συνταξιοδοτικό μας ταμείο και αυτοί το ΔΙΑΛΥΟΥΝ.

Ας μην βλέπουν τις δωροεπιταγές σαν άλλοθι να μας πουν ότι ''μαζί τα φάγαμε''! ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ!

Όταν ζητούσαμε Γενική Συνέλευση για να έχουμε το δικαίωμα της προείσπραξης των μεριδίων μας,σαν την πιο δίκαιη και ξεκάθαρη λύση,αυτό ακριβώς θέλαμε να αποφύγουμε την διάλυση του.Ελπίζουμε να θυμάστε τι μας καταλόγιζαν και ποιοι μετείχαν στις συκοφαντίες!!Σχεδόν ΟΛΟΙ!
Τώρα με αφορμή ξανά τις δωροεπιταγές προσπαθούν να διαλύσουν το Συνταξιοδοτικό μας ταμείο και να το ενσωματώσουν στο λειτουργικό!!!Οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους!

Στο τελευταίο ΔΣ είχαν το θράσος να πουν ότι δεν υπάρχει ταμείο ΚΕΑ!!!Όταν τους δείξαμε τα έγγραφα της εταιρείας και το εξοφλητικό της μισθοδοσίας που αναφέρει τις κρατήσεις για το ΚΕΑ κοιτάζαν τα πατώματα!
Εγκαίρως σας είχαμε ενημερώσει για όλα αυτά και για τις προθέσεις τους κόντρα στην σιωπή όλων.Οι οποίοι όπως η ΔΑΣ,η ΕΑΣ και η Ανεξάρτητη Παρέμβαση, πρότειναν την διάλυση του ταμείου και την μεταροπή του σε απεργιακό ταμεο!Δηλαδή τη χρήση του να την έχουν πάλι αυτοί που με πλήρη αδιαφάνεια.τίναξαν το ταμείο του συνδικάτου στον αέρα και όχι όλοι μείς!

Χαρακτηριστική  είναι η στάση της ΕΑΣ, που ενώ και τα τρία μέλη της που έχουν διαδοχικά μοιραστεί την καρέκλα του συνδικαλιστή μετείχαν στην Διοικούσα επιτροπή του ΚΕΑ και μάλιστα διορισμένοι - έμπιστοι- από στον Σκούλο και τον Σιορίκη και όχι ψηφισμένοι όπως απαιτεί ο κανονισμός του ταμείου, έρχεται έπειτα από τρία χρόνια εκωφαντικής σιωπής και συνενοχής στα σχέδια του προεδρίου,να υποστηρίξη ότι ''ποτέ δεν συμφώνησε στη λεηλάτηση του''!

Θυμίζουμε κι εμείς λοιπόν,ότι όταν αποφάσισαν να πάρουν τα 565.000 ευρώ από το ΚΕΑ για να κλείσουν τον κρατήρα του λειτουργικού ταμείου κανείς δεν έφερε αντίρηση ούτε ο επόπτης Κ.Μπαστάνης που αντιπροσώπευε την ΕΑΣ στο μοίρασμα της καρέκλας και στη Διοικούσα του ΚΕΑ εκείνο το φεγγάρι.Οι μόνοι που διαφώνησαν είμασταν εμείς και ο Συνδεσμος Οδηγών.Ήτανε πάλι και οι δεκαπέντε μια γροθιά,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ όταν τα θέματα είναι οικονομικά,παρόλο που το ΤΑΜΕΙΟ ''ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ''!!!!Πως γίνετε;!
Και βέβαια ούτε ενημέρωσαν ως όφειλαν.Εμείς ενημερώσαμε,όπως σας ενημερώνουμε πάντα για όλα!

Επιπρόσθετα η ΕΑΣ μαζί με τις ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΔΑΣ, έχει εκλεγμένο μέλος στην Ελεγκτική Επιτροπή που έχει την απόλυτη πρόσβαση στα οικονομικά στοιχεία του συνδικάτου.
Όμως πάλι δεν ενημέρωσαν κανέναν,ότι το ταμείο είναι μέσα πάνω από ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ευρώ,και μάλιστα σιωπούσαν όταν το προεδρείο μήνυε συναδέλφους μας, επειδή τους ασκούσαν κριτική λέγοντας τότε, αυτό που λένε αυτοί σήμερα ! ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΑ!!!!!!!!! !!!

Τέλος να θυμίσυμε ότι όλοι, πλην του Συνδέσμου,ήταν κατά της Γενικής Συνέλευσης για το ΚΕΑ με την αιτιολογία ότι ήταν ένα το θέμα, παρόλο που στην ΓΣ μπορεί ο καθένας να βάλει ότι θέμα θέλει!

Τώρα που διαλύουν το ΚΕΑ χωρίς να έχουμε κάνει ΚΑΜΙΑ Γενική Συνέλευση για ΚΑΝΕΝΑ θέμα,τι έχουν να σας πουν;!Εκ του αποτελέσματος,με αδιάψευστους μάρτυρες τα γεγονότα φαίνεται πεντακάθαρα ποιοι με την στάση τους στηρίζουν τα παιχνίδια του προεδρείου και ποιοι δίνουν συνεχώς αγώνα να τα αποτρέψουν.

Γι αυτό σου λέμε αν δεν είμασταν εμείς όχι δωροεπιταγές...ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ! ΝΥΧΤΑ!

                                                                  Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

                      ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ - ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ



Αρχειοθήκη ιστολογίου