ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ

Στη γραμμή 829 Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΑΣ-ΣΤ.ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΥΚ) βγήκε απόφαση να  αλλάξει αφετηρία, κανείς ομως δεν φρόντισε να ενημερώσει τους επιβάτες!!!

Ο συνάδελφος και μέλος της επιτροπής του συνδυασμού μας Θόδωρος Παπαγιάννης, δούλευε στη γραμμή την πρώτη μέρα εφαρμογής της απόφασης,διαπιστώνοντας ότι κανείς δεν ήξερε τίποτα και καμία ειδοποίηση δεν υπήρχε προς τους επιβάτες, επικοινώνησε με τον ΟΑΣΑ, όπου τον πληροφόρησαν ότι η ειδοποίηση προς την ΟΣΥ έχει σταλεί εδώ και ένα μήνα!!! αλλά καμία μέριμνα δεν δόθηκε από την υπηρεσία ώστε να πληροφορηθούν την αλλαγή οι επιβάτες συμπολίτες μας!!!

Η λύση δόθηκε πάλι - κόντρα στην αδιαφορία και την αναισθησία των διοικούντων - από το φιλότιμο του οδηγού,που χάρη σε αυτόν και μόνο, πραγματοποιείται το συγκοινωνιακό έργο από άκρη σε άκρη στο λεκανοπέδιο!!

Ο Θοδωρής έγραψε μόνος του και κόλλησε τις ειδοποιήσεις, που θα έπρεπε να έχουν μεριμνήσει να τοποθετήσουν άλλοι, με πιο σύγχρονα μέσα!!!


Έτσι πλέον εκτός από οδηγοί,πωλητές εισιτηρίων,χειριστές τουρνικέ,τμήμα πληροφοριών και παραπόνων,ψυχολόγοι-ψυχίατροι,τεχνίτες...αναλαμβάνουμε και καθήκοντα τοποθέτησης, υλικών θέσης!


ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

ΑΜΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!





ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΟΥΒΑΣ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ!

Αρχειοθήκη ιστολογίου