ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΑ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ; ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


ΑΝΑΛΗΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΛΙΑΓΟΥΡΗ ,ΚΟΜΙΝΗ, ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΣΚΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΟΡΙΚΗ  ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ;!(ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ)


ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΑΝΑΛΗΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΟ,ΣΙΟΡΙΚΗ - ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ! - ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΑΝΑΛΗΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ''ΜΕΡΙΔΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΚΕΑ''! ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ  ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! (ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ)ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!(ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Αρχειοθήκη ιστολογίου