ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Σύντομη απάντηση στον ψεύτη και συκοφάντη ταμία .

ο ψεύτης ταμίας σκοπίμως αφήνει να εννοηθεί ότι πήγαμε μάρτυρες σε δίκη κατά συναδέλφων!

πήγαμε μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκη κατά του ψεύτη ταμία,ο οποίος και τότε και τώρα, διώκει συναδέλφους με τα λεφτά του ταμείου!


συνεχίζει ο ψεύτης ταμίας να λέει ότι  μας μήνυσαν γιατί τους είπαμε κλέφτες!!!

στην μήνυση δεν αναφέρεται πουθενά τίποτα τέτοιο!

ότι τους είπαμε ''πρεζέμπορους'',στην μήνυση δεν αναφέρεται τίποτα τέτοιο πουθενά!!!ψεύτη ταμία!


αν είστε ''συνδικαλιστές ή τοκογλύφοι'';αναρωτηθήκαμε και για το ερωτηματικό,μας κάνατε μήνυση με τα λεφτά μας !

επίσης μας μηνύσατε γιατί κοινοποιήσαμε στους συναδέλφους μας, την συμφωνία σας για τις πλασματικές απολαβές των συνδικαλιστών, όπως και για το εξώδικο που στείλαμε για να μας δείξετε το ταμείο (ναι αυτό που βάζει πρόστιμα το σδοε)

και για να κάνετε συνέλευση!!γι αυτό μας μηνύσατε ψεύτη και συκοφάντη ταμία!!

τις ευθύνες αν υπάρχουν ψεύτη ταμία,έπρεπε να τις ζητήσεις σε γενική συνέλευση που έχεις καταργήσει πραξικοπηματικά,ψεύτη και συκοφάντη ταμία και όχι από τον εισαγγελέα, πληρώνοντας να καταδικάσετε οδηγούς, με τις ίδιες της εισφορές τους.μετά τον εισαγγελέα τι ζητάς! ψεύτη και συκοφάντη ταμία!


εσύ παραπλάνησες τους συναδέλφους ψεύτη και συκοφάντη ταμία που πριν τις εκλογές τους έγραφες για ακομμάτιστο και ανεξάρτητο συνδικαλισμό 

και μετά έγινες το τσιράκι τις πάσκε,ψεύτη και συκοφάντη ταμία,μετέχοντας μαζί της στα ψηφοδέλτια σε εργατικό κέντρο και ομοσπονδία ψεύτη ταμία.

εμείς τους είπαμε ότι θα συγκρουστούμε μαζί σας και το κάνουμε ψεύτη και συκοφάντη κατ' εξακολούθηση ταμία!

εύθικτε ταμία!που τρία χρόνια δεν έχεις δώσει λόγο για το ταμείο, ενώ καταστατικό και νομοί σε υποχρεώνουν να το κάνεις σε γενική συνέλευση, που μαζί με τους άλλους ''εύθικτους''πραξικοπηματικά έχετε καταργήσει!

ψεύτη και κατ'εξακολούθηση συκοφάντη 

ταμία.

π.σκοκέας



Αρχειοθήκη ιστολογίου