ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ


Η τρόπος που έγινε η σημερινή αποκάλυψη περί τεράστιου πρόστιμου 177.975.86 ευρώ από το ΣΔΟΕ προς το Συνδικάτο,  για μη έκδοση νομίμων παραστατικών δεν ήταν παρά μια έμμεση ομολογία  ενοχής.

Η αναφορά ενός τόσο σοβαρού θέματος ,αν δεν είχατε να αποκρύψετε τίποτα, έπρεπε να είναι στην ημερήσια διάταξη, όπως και έπρεπε να μας έχουν χορηγηθεί όλα τα στοιχεία που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Αντίθετα ο γραμματέας διάβαζε χειρόγραφα δικά του, χωρίς να μας χορηγηθεί ή αναγνωστεί κανένα έγγραφο, ενώ το ζήτημα  το θέσατε στο τελευταίο ΔΣ της θητείας σας, σαν τελευταίο θέμα!

Όταν ήρθε η σειρά μου να τοποθετηθώ επί του θέματος ,η φίμωση μου μέσω  των διαρκών διακοπών και προσβολών σε προσωπικό επίπεδο και όχι μόνο, με οδήγησε στην αποχώρηση. Ήταν η ελάχιστη πράξη αυτοσεβασμού και σεβασμού προς το θεσμό που υπηρετώ.

Σας καλώ να μου χορηγήσετε άμεσα τα έγγραφα του ΣΔΟΕ που επικαλέστηκε ο γραμματέας Κ. Σιορίκης, στην διάρκεια του συμβουλίου, ώστε να βεβαιωθώ πράγματι αν είναι αλήθεια όλα όσα ανέφερε, γι αυτή τη τραγική κατάληξη που είχε η  κακοδιαχείριση σας. Κακοδιαχείριση  την οποία με  σαφήνεια και παρρησία  καταγγείλαμε στον κλάδο, όταν εσείς δεν επιτρέπατε την συνολική παρά μόνο την αποσπασματική παράθεση των οικονομικών στοιχείων. Να λοιπόν γιατί δεν επιτρέπατε.

Σας καλώ μα μου χορηγήσετε άμεσα όλα τα στοιχεία που αφορούν σε αυτό το τεράστιας σημασίας ζήτημα.


Αρχειοθήκη ιστολογίου