ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΙ Η ΓΣΕΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και η ΓΣΣΕ παίρνει θέση για την αυθαίρετη,ανυπόστατη και αντισυνταγματική δίωξη του συναδέλφου Βασίλη Κατρόπουλου.

Οι μόνοι που δε έχουν πάρει ακόμη θέση είναι το Εργατικό Κέντρο του προέδρου Λιαγούρη και το Συνδικάτο ΟΑΣΑ του προέδρου Σκούλου - καθώς και κανένα άλλο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

(Όσοι τους στηρίζετε να τους χαίρεστε))

Το έγγραφο αναφέρετε και σε άλλα περιστατικά αυθαίρετης  άσκησης της πειθαρχικής διαδικασίας για θέματα που αφορούν την ασφάλεια, σε εργαζόμενους και επιβάτες, όπως την δίωξη στο συνάδελφο Χρήστο Τόλλια για δημοσιοποίηση φωτογραφιών από ακατάλληλο προς δρομολόγηση Λ/Φ.

Όλοι όσοι θέτουν σε κίνδυνο την επαγγελματική μας υπόσταση ,με την απειλή και τον εκβιασμό των διώξεων, πρέπει να πληρώσουν.

Αυτοί και όλοι όσοι μετετρέψαν το Συνδικάτο μας,από Συνδικάτο των οδηγών σε Συνδικάτο της  Διοίκησης.Αρχειοθήκη ιστολογίου