ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.(κι άλλα!)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΒΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΚΑΟΥΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008!


ΔΕΙΤΕ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.


ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ


Την αναγκαιότητα της πρόσθετης νοσοκομειακής κάλυψης έχουν αντιληφθεί τα άλλα σωματεία στην ΟΣΥ- Τεχνιτών,Διοικητικών - τα οποία έχουν προβεί σε απευθείας συμφωνία με ασφαλιστικές εταιρείες για την πρόσθετη ασφάλιση των μελών τους.

Το δικό μας Συνδικάτο και ενώ το επάγγελμα μας είναι το πλέον ανθυγιεινό,όχι μόνο δεν φρόντισε να εφαρμοστεί το διαχρονικό άρθρο των συμβάσεων για την πρόσθετη νοσοκομειακή μας κάλυψη,αλλά δεν ασχολήθηκε καν να πετύχει και για μας, ένα οικονομικό πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης σαν κι αυτό που απολαμβάνουν οι άλλες ειδικότητες στην εταιρεία.

Αντίθετα,όταν μετά από έρευνα καταθέσαμε εμείς ενημερωτική πρόταση για την υλοποίηση του άρθρου από ασφαλιστικό φορέα, μας συκοφάντησαν ως πλασιέ,ενώ το ''αριστερό μπλοκ'' του Διοικητικού Συμβουλίου μας κατηγόρησε ότι ''θέλουμε να διαλύσουμε την δημόσια υγεία''!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ  (ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ)Ακολουθεί το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ΣΥΔΑΣΑΠ (Διοικητικοί) Παροχές και κόστος!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗ ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΧΕΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Π.Σκοκέας

Αρχειοθήκη ιστολογίου