ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΟΑΣΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ENERQI

Στο τέλος Μαϊου 2013 ολοκληρώνεται τo ευρωπαϊκό έργο ENERQI, το οποίο υλοποιήθηκε από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) με την συνεργασία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών και συγχρηματοδότηση από το πρόγραμμα Intelligent Energy Europe της Ευρωπαϊκής Ένωσης...


Το έργο στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών αστικών συγκοινωνιών μέσω της συμμετοχής και αξιολόγησης των παρεχόμενων υπηρεσιών από εθελοντές-χρήστες των Δημόσιων Μέσων Μετακίνησης.

Η αποτίμηση του Έργου στην Αθήνα υπήρξε θετική και οδήγησε αφενός στη λήψη μέτρων που βοηθούν στην βελτίωση της ποιότητας των συγκοινωνιακών υπηρεσιών, όπως την αντιλαμβάνεται ο επιβάτης και αφετέρου στην ενίσχυση της συνεργαίας του Ομίλου ΟΑΣΑ με το Εθνικό Ενεργειακό Κέντρο ΚΑΠΕ.

Κατά την ολοκλήρωση του Έργου, το ΚΑΠΕ με βάση τις συμβατικές του υποχρεώσεις, επιβράβευσε τους επιβάτες-εθελοντές που συμμετείχαν σε αυτό με την διανομή: Α. δέκα (10) ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ για όλα τα Μέσα με κλήρωση και Β. αναμνηστικών σε όλους τους συμμετέχοντες.

Α. Αποτελέσματα κλήρωσης ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου ENERQI

Στις 30 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΕ κλήρωση για την ανάδειξη δέκα (10) τυχερών επιβατών του ΟΑΣΑ που συμμετείχαν ως εθελοντές στο ευρωπαϊκό έργο ENERQI, στους οποίους θα χορηγηθεί ως επιβράβευση από μια ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών ΟΑΣΑ για όλα τα ΜΜΜ. Στον παρακάτω πίνακα ακολουθούν τα αποτελέσματα της κλήρωσης:

α/α Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου Κάρτας 1 ΑΘΗΝΑ ΜΗΛΙΟΥ 2 ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΑΝΤΖΗ 3 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ 4 ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ 5 ΕΛΕΝΗ ΤΡΙΠΛΗ 6 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ 7 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ 8 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΑΚΙΝΙΩΤΗΣ 9 ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΗΣ 10 ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΕΚΑΣ

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εγγράφως για τις οδηγίες παραλαβής της κάρτας.

Β. Διανομή αναμνηστικών σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου ENERQI

Όλοι οι εθελοντές του έργου ENERQI μπορούν να παραλάβουν τα αναμνηστικά από τις εγκαταστάσεις του ΚΑΠΕ, 19ο χλμ. Λεωφόρου Μαραθώνος, 19009 Πικέρμι Αττικής, Βιοκλιματικό Κτίριο, τις εργάσιμες μέρες και τις ώρες 10:00-16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη της ομάδας του ENERQI στο ΚΑΠΕ μέσω τηλεφώνου στο  2106607410  ή μέσω e-mail στο dantypa@cres.gr.

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών & Εξοικονόμησης Ενέργειας και ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών ευχαριστούν θερμά όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην υλοποίηση του Έργου. 


Αρχειοθήκη ιστολογίου