ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΟΑΣΑ: Εκπτώσεις στις κάρτες επιβατών λόγω κινητοποιήσεων...

Εκπτώσεις στις τιμές πώλησης των μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών για τον Ιούλιο ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα  Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τον Ιούνιο.
Συγκεκριμένα βάσει της ρύθμισης που ισχύει για  την αποζημίωση των επιβατών, οι οποίοι ήταν κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων του Ιουνίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των εταιρειών του ομίλου ΟΑΣΑ, οι τιμές πώλησης των μηνιαίων καρτών για το μήνα Ιούλιο διαμορφώνονται ως εξής: 
Τύπος Κάρτας
Τιμή πώλησης με έκπτωση λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν το μήνα Ιούνιο 2013
Μηνιαία Κάρτα για όλα τα ΜΜΜ
€ 44,00
Μηνιαία Κάρτα για όλα τα ΜΜΜ μειωμένη
€ 22,50
Μηνιαία Κάρτα για Λεωφορεία- Τρόλλευ-Τραμ
€ 19,50
Μηνιαία Κάρτα για Λεωφορεία- Τρόλλευ-Τραμ μειωμένη
€ 9,50
Μηνιαία Κάρτα για όλα τα ΜΜΜ έως Αεροδρόμιο
€ 137,50
Μηνιαία Κάρτα για όλα τα ΜΜΜ έως Αεροδρόμιο μειωμένη
€ 69,00
Όπως διευκρινίζεται, οι εκπτώσεις θα παρέχονται στους επιβάτες που θα επιδεικνύουν  κατά την ανανέωση των μηνιαίων καρτών στα εκδοτήρια των Ο.ΣΥ Α.Ε. & ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.,  ισχύον στέλεχος κάρτας απεριορίστων διαδρομών και το μηνιαίο κουπόνι Ιουνίου, ενώ δεν θα παρέχονται σε περιπτώσεις έκδοσης νέων μηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο 185 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr). 
Σε ισχύ το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων
Εν τω μεταξύ σε ισχύ τίθεται τις επόμενες ημέρες το θερινό πρόγραμμα δρομολόγησης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το οποίο θα εφαρμοστεί σταδιακά, ως εξής :
Γραμμές λεωφορείων και τρόλλεϋ, από το Σάββατο 29/6/2013.
Γραμμές ΤΡΑΜ, από τη Δευτέρα 1/7/2013.
Γραμμές 1, 2, 3 ΜΕΤΡΟ, από τη Δευτέρα 8/7/2013.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω internet στη διεύθυνση: http://www.oasa.gr .


Αρχειοθήκη ιστολογίου