ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Ποιοι είμαστε


Είμαστε Συνάδελφοι ΟΔΗΓΟΙ, που θέλουμε την ΕΝΩΣΗ του κλάδου μας, ξανά χωρίς αποκλεισμούς. H κακή χρήση των ιδεολογιών, από όλες τις παρατάξεις, μόνο διχόνοια και αντιπαλότητα έφερε.
ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
Είμαστε εργαζόμενοι που θέλουμε να αποφασίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέσα από 
Δημοκρατικές διαδικασίες με γνώμονα το συμφέρον μας και το δίκαιο.
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.
Είμαστε Έλληνες πολίτες που απαιτούμε να εργαζόμαστε κάτω από ανθρώπινες συνθήκες, παράγοντας ποιοτικό ΕΡΓΟ με την ανάλογη ΑΜΟΙΒΗ.
ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ.
Είμαστε κρίκος της διαρρηγμένης ΑΛΥΣΙΔΑΣ που λέγεται ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ. Νιώθουμε τους άλλους κρίκους και θέλουμε να ενώσουμε ξανά την αλυσίδα ξεκινώντας από την εργασία μας.
ΔΥΝΑΤΗ ΕΘΕΛ (ΟΣΥ) – ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΑΣΑ.
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ όλων των εργαζομένων κάτω από κοινό στόχο.
ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ.
Θέλουμε Εταιρεία δυνατή και ακμάζουσα. Συρρίκνωση της εταιρείας σημαίνει και συρρίκνωση δική μας. ΑΚΜΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ, ΑΚΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
Όλα τα παραπάνω είναι η συνάρτηση που δημιουργεί την ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ των εργαζόμενων στην ΕΘΕΛ(ΟΣΥ).
ΕΙΝΑΙ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ – Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
Γι’ αυτό θα τα αναλύσουμε προσεχώς με τρόπο επαρκή και κατανοητό, μη διεκδικώντας κανένα αλάθητο αλλά δεχόμενοι την ορθή ΚΡΙΤΙΚΗ. Η επισήμανση λαθών και ασαφειών ΑΠΟ ΟΠΟΥ και αν προέρχονται. Αυτό σημαίνει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Οι θέσεις μας σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟ η ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ προσδιορισμό αλλά στοχεύουν σε έναν άλλο ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ, διαφορετικό από αυτόν που μας οδήγησε στον ως τώρα ΔΡΟΜΟ της ΠΑΡΑΚΜΗΣ και της ΑΠΩΛΕΙΑΣ των ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ αγαθών. Με δυο λόγια δηλαδή…
ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ              ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΘΕΛ (ΟΣΥ)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ     ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ                          ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ    

Αρχειοθήκη ιστολογίου