ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Λειτουργία εκδοτηρίων Ο.ΣΥ. Α.Ε.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ο.ΣΥ. Α.Ε. ΕΔΩ το εκδοτήριο εισιτηρίων που βρίσκεται Πανεπιστημίου 58 (χαυτεία) λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί ως τις 15:45 το μεσημέρι καθημερινώς.



Όπως όμως διαπιστώνουν οι συνάδελφοι που προσέρχονται καθημερινά στα χαυτεία για δουλειά, το συγκεκριμένο εκδοτήριο σπανίως είναι ανοιχτό, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία που υφίσταται το επιβατικό κοινό προκειμένου να προμηθευτεί εισιτήριο να είναι μεγάλη. Και όπως είναι λογικό, ο κόσμος "ξεσπάει" στου εργαζόμενους.
Δεν μπορείτε κύριοι της Ο.ΣΥ. να φροντίσετε ώστε το συγκεκριμένο εκδοτήριο, το οποίο είναι από τα πιο κεντρικά για τα τρόλεϊ να είναι συνεχώς ανοιχτό, αν όχι όλο το μήνα, τουλάχιστον για τις μέρες, που γίνονται οι ανανεώσεις των μηνιαίων καρτών; Πως θα ελαχιστοποιήσετε την λαθρεπιβίβαση; 
Μόνο με πειραματισμούς του τύπου, πώληση εισιτηρίων από τους οδηγούς και είσοδο από την μπροστινή πόρτα δεν λύνουν το πρόβλημα, ίσα - ίσα που τέτοιες λύσεις σχεδιασμένες στο πόδι, δημιουργούν περισσότερα προβλήματα απ΄όσα λύνουν.

Αρχειοθήκη ιστολογίου