ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΧΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Θέμα: Αποχή - διαμαρτυρία από τη διεξαγωγή του Διοικητικού Συμβουλίου.

Παρακαλώ να αναγνωστεί με την έναρξη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Δ.Σ της περασμένης Δευτέρας ήταν το τρίτο στη σειρά που μέλος του συνδυασμού μας δέχτηκε απρόκλητη και αναίτια επίθεση. Τις δυο φορές μάλιστα από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου! Την μία από τον Α' Αντιπρόεδρο!

Επίσης ήταν το τέταρτο στη σειρά το οποίο το διεξήγατε εν είδει ''πειθαρχικού'' για τον συνδυασμό μας.
Αντί να ασχοληθείτε με τα τόσα προβλήματα των συναδέλφων μας, που εφιαλτικά διογκώνονται και επιτακτικά ζητούν λύση, εσείς προκλητικά τα αγνοείται και ασχολείστε με το ένα και μοναδικό δικό σας, που δεν είναι άλλο από τον συνδυασμό μας.
Η ανοχή, σιωπηλή συνενοχή και των υπόλοιπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου - πέραν όσων απαρτίζετε το προεδρείο - σ΄αυτή τη νοσηρή πραγματικότητα, αποτελεί έσχατη κατάντια για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Για τους λόγους αυτούς απέχω συνειδητά από την σημερινή συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ξεπεσμό στον οποίο έχουν περιέλθει οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και εν γένει ο θεσμός του Συνδικάτου υπό την προεδρία σας.

                                                              Παναγιώτης Σκοκέας
                          ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΣΥ – ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ

Αρχειοθήκη ιστολογίου