ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ

Έχουν βγει ανοιχτά πλέον τα κομματόσκυλα της ΠΑΣΚΕ και κάνουν βρώμικο πόλεμο στο Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό και ειδικά στον Πρόεδρο του Αντώνη Σταματόπουλο , αυτό γίνεται γιατί δεν μπορούν να μας ελέγξουν και γιατί δεν προσκυνάμε τα αφεντικά τους όπως εκείνοι κάνουν, αυτοί είναι που έβαλαν μπράβους και χτύπησαν τον Σταματόπουλο και δύο απολυμένους του Μετρό, αυτοί είναι που ξεπούλησαν όλο το εργατικό κίνημα και ολόκληρη την κοινωνία. Σας ρωτώ λοιπόν, δικαιούνται αυτοί άραγε να μιλάνε για δημοκρατία και να είναι ακόμα συνδικαλιστές ;
Σας ενημερώνω λοιπόν ότι ήδη έχουμε ζητήσει επίσημα από τον εισαγγελέα να βγει το απόρρητο του τηλεφώνου τους την ημέρα εκείνη που έβαλαν τους μπράβους , και σας ενημερώνω επίσης ότι ακόμα συνεχίζουν να απειλούν ότι θα τον ξαναστείλουν στο νοσοκομείο.
Σήμερα τηλεφωνικά σε ανοιχτή ακρόαση ένας από τους εμπλεκόμενους παραδέχτηκε ότι αυτοί έβαλαν τους μπράβους(ενημερώθηκε ο νομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση).
Το θράσος τους ξεπερνά κάθε όριο.
• Μας βρίζουν γιατί ζητάμε 1 ισχυρό σωματείο σε όλες τις μεταφορές και όχι 20 κλαδικά μικρά σωματεία.
• Μας βρίζουν γιατί μιλάμε για 1 κάλπη και μια κοινή γενική συνέλευση σε όλες τις μεταφορές.
• Μας βρίζουν γιατί μιλάμε για την ύπαρξη 17 συνδικαλιστών σε όλες τις μεταφορές και όχι 180 που είναι σήμερα.
• Μας βρίζουν γιατί στηρίζουμε τους απολυμένους συναδέλφους μας.
Τους προκαλώ όλα αυτά που λένε και κάνουν στον Σταματόπουλο να βγουν να τα πουν μπροστά στον κόσμο, σε ένα συλλαλητήριο.
Όσο περισσότερο χτυπάτε τον πρόεδρο, τόσο εμείς θα τον κρατάμε εδώ μαζί μας στο σωματείο, και τόσο εκείνος θα συνεχίζει να σας ξεμπροστιάζει, κομματόσκυλα.
Τους καθιστούμε υπεύθυνους για την σωματική ακεραιότητα του προέδρου μας.
Επιτέλους ας πάρουν θέση όσοι αντιστέκονται.

Αντιπρόεδρος Σ.Ε.Λ.Μ.Α
Ρεβύθης Σπύρος

Αρχειοθήκη ιστολογίου