ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΟΑΣΑ: ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών απευθύνει πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, που δραστηριοποιούνται στο Νομό Αττικής, να ενταχθούν στο πρόγραμμα



Mε τις Αστικές Συγκοινωνίες

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ



Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα είναι η δήλωση συμμετοχής και η παροχή έκπτωσης στους πελάτες των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα και οι οποίοι μπορεί να είναι χρήστες των δημόσιων μέσων μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλλεϋ, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ).



Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν την Δήλωση Συμμετοχής που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ, στην οποία θα αναφέρουν το ύψος της έκπτωσης στην οποία επιθυμούν να προβαίνουν και η οποία δεν μπορεί να είναι μικρότερη του 10% της αξίας των πωλουμένων προϊόντων ή υπηρεσιών.



Η έκπτωση θα πραγματοποιείται στους πελάτες που θα επιδεικνύουν κάρτα απεριορίστων διαδρομών των αστικών συγκοινωνιών εν ισχύ ή θα παραδίδουν 10 τουλάχιστον νόμιμα επικυρωμένα εισιτήρια στο κατάστημα κατά την αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα έχει ελάχιστη διάρκεια 6 μήνες.



Ο Όμιλος ΟΑΣΑ (ΟΑΣΑ ΑΕ, ΣΤΑΣΥ ΑΕ και ΟΣΥ ΑΕ) εντάσσει την πρωτοβουλία του στην δημιουργία πρόσθετου οφέλους για τους χρήστες των δημόσιων μέσων μεταφοράς, αλλά και στην γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται για την τόνωση της αγοράς. Οι συνεργαζόμενες εταιρίες από την πλευρά τους, εντασσόμενες στο πρόγραμμα, υιοθετούν δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποσκοπούσες στη βιώσιμη κινητικότητα.



Ο Όμιλος ΟΑΣΑ θα υποστηρίξει το πρόγραμμα με την ευρεία γνωστοποίησή του στον τύπο, την ανάρτηση στις ιστοσελίδες των εταιριών του Ομίλου www.oasa.gr, www.stasy.gr και osy.gr των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, καθώς και στους διαθέσιμους χώρους για ενημερωτικούς-διαφημιστικούς σκοπούς των μέσων μεταφοράς.



Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση του παρόντος. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Δ/νση Μάρκετινγκ του ΟΑΣΑ στα τηλέφωνα 210-8200969 και 210-8200006 (φαξ : 210-8212219)

Read more: http://www.osybusdrivers.com/2013/06/blog-post_26.html#ixzz2Z0w9EWHB

Αρχειοθήκη ιστολογίου