ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΠΛΟ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΗΦΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ του ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΓΙΩΡΓΟΥ

Δεν χρειαζετε να πω εγω τι τραβαμε ολοι οσοι καθομαστε στην θεση του οδηγου,απο την λυσσα του καθε πικραμενου.Ζημιες σπασιματα,φθορες ολων των ειδων,τσακωμοι εσχιστου ειδους,σωματικες βλαβες.
Ετσι ετυχε και σε εμενα(οχι πρωτη φορα)στο δρομολογιο 845 ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ εξω απο το γηπεδο του ΑΙΓΑΛΕΩ.Τρια ”παλληκαρια”με κουκουλες πεταξαν στο λεωφορειο πετρες και βιδες σπαζοντας το τζαμι του οδηγου.Πανικος εννοοιτε απο του επιβατες που φοβισμενοι φωναζαν ”ανοιξε μας να βγουμε εξω ρεεεεεεεεε”.Καποιοι ειχαν πανω τους και κομματακια απο τα τζαμια που ειχαν εξφενδονισθει οπως και σε μενα που εσπασε σχεδον ολο πανω μου.Αφου εκανα τα δεοντα και τους εβγαλα εξω η ερωτηση τους ηταν <<εμεις οδηγε που θα αποτανθουμε για την ταλαιπωρια μας>>ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ……Οσο για τον δικο μου ψυχισμο σιγα τα αυγα.Ολο ανθηρα αφου πληρωνομαι ΑΔΡΑ και πανω απο ολα εχω την αορατη συμπαρασταση της OSY, ενταξει ειμαι.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΗΦΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
ΑΜ0088-ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ




Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του Δεύτερου Κεφαλαίου του ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α΄)

«Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του Δεύτερου Κεφαλαίου του ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α΄) «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο – βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012-2015.».

 

 

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ο.ΣΥ. Α.Ε.: Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων Σταθμαρχών - Εποπτών

Με ανακοίνωσή της η ΟΣΥ, σκεπτόμενη της ανάγκες της υπηρεσίας, προκηρύσσει προς πλήρωση, 70 θέσεις σταθμαρχών - οδηγών και 20 θέσεις Εποπτών - Οδηγών και καλεί τους ενδιαφερόμενους όπως υποβάλλουν αιτήσεις από τις 8/7/2013 ως τις 12/7/2013.

Δείτε τις ανακοινώσεις:

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ Ο.ΣΥ Α.Ε

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΕΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ο.ΣΥ Α.Ε.


Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΡΩΤΑΩ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ....

ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΑ,ΔΩΡΑ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,ΜΙΣΘΟ ΚΤΛ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤAI ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ.ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ.Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΡΕΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ.ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΝΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ………


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ "ΤΑΡΑΛΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟΥ"




Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Λειτουργία εκδοτηρίων Ο.ΣΥ. Α.Ε.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ο.ΣΥ. Α.Ε. ΕΔΩ το εκδοτήριο εισιτηρίων που βρίσκεται Πανεπιστημίου 58 (χαυτεία) λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί ως τις 15:45 το μεσημέρι καθημερινώς.



Όπως όμως διαπιστώνουν οι συνάδελφοι που προσέρχονται καθημερινά στα χαυτεία για δουλειά, το συγκεκριμένο εκδοτήριο σπανίως είναι ανοιχτό, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία που υφίσταται το επιβατικό κοινό προκειμένου να προμηθευτεί εισιτήριο να είναι μεγάλη. Και όπως είναι λογικό, ο κόσμος "ξεσπάει" στου εργαζόμενους.
Δεν μπορείτε κύριοι της Ο.ΣΥ. να φροντίσετε ώστε το συγκεκριμένο εκδοτήριο, το οποίο είναι από τα πιο κεντρικά για τα τρόλεϊ να είναι συνεχώς ανοιχτό, αν όχι όλο το μήνα, τουλάχιστον για τις μέρες, που γίνονται οι ανανεώσεις των μηνιαίων καρτών; Πως θα ελαχιστοποιήσετε την λαθρεπιβίβαση; 
Μόνο με πειραματισμούς του τύπου, πώληση εισιτηρίων από τους οδηγούς και είσοδο από την μπροστινή πόρτα δεν λύνουν το πρόβλημα, ίσα - ίσα που τέτοιες λύσεις σχεδιασμένες στο πόδι, δημιουργούν περισσότερα προβλήματα απ΄όσα λύνουν.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αρχειοθήκη ιστολογίου